dimecres, de maig 31, 2006

TURISME A INTERNET

"Tots els indicadors apunten a que el sector turístic és i serà un dels que més vegin alterada la seva forma de comercialitzar gracies a les possiblitats de la xarxa"

De moment, Turisme és el sector que més volum de negoci genera en el comerç electrònic al consumidor final, essent la tercera categoria de productes més venuts.

A principis del 2001, i amb l'objetiu de promocionar el sector turístic onLine, AECE crea la Comissió de Turisme a Internet.

El sector turístic no només inclou a les Agències de Viatges, sinó també a cadenes hoteleres, companyíes aerees, centrals de reserves, rent a cars, touroperadors, oci, cases rurals, turisme alternatiu, etc... on els productes més oferts mitjançant Internet durant l'any passat van ser hotels, bitllets d'avió i paquets turístics tancats.

2 Comentaris:

At 4:57 p. m., Anonymous Anònim ha dit...

Albert,
Saps quan vam anar als apartaments rurals de la Fageda ? Doncs la propietària ens comentava que ben aviat inclouria un tpv virtual a la seva web per treure's feina de sobre... prou de telèfon! Comerç electrònic ja! jijii

Saluuut bloggers !!

 
At 9:48 a. m., Anonymous Anònim ha dit...

El sector del turisme rural crec que ha de fer un canvi cap a les noves tecnologies, només així podrà sortint-se de la saturació que es preveu (massa oferta).

Marta.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Inici